COFIB

XX Jornada de la Farmàcia Balear

La Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears organitza la Jornada de la Farmàcia Balear, enguany arribant a la vintena edició, una ocasió especial que reunirà els professionals sanitaris de la nostra comunitat en un dels esdeveniments més rellevants de l'any a nivell farmacèutic. L'acte, que se celebrarà el divendres 10 de novembre, tindrà com a títol “El paper assistencial del farmacèutic a la salut digestiva” i serà un esdeveniment formatiu de referència per a tots els professionals sanitaris.

Durant la jornada es comptarà amb les ponències dels millors especialistes en gastroenterologia i nutrició a escala nacional, que tractaran en profunditat temes com la malaltia inflamatòria intestinal, la disbiosi intestinal, els complements nutricionals o la importància de les anàlisis clíniques i la seva interpretació, millorant així la pràctica assistencial farmacèutica i l’atenció sanitària dels pacients.

L'acte se celebrarà el proper 10 de novembre a l'edifici Ca n'Oleo de Palma i comptarà amb el patrocini del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, la Cooperativa d'Apotecaris, el Consell General de COFs, a més de laboratoris Nutergia; PiLeje i el Banc de Sabadell. 

Podeu realitzar la vostra inscripció a través del següent enllaç:

Inscripcions XX Jornada de la Farmàcia Balear

Per a més informació podeu contactar amb l'Àrea de Formació del COFIB

Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears

La Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears és una entitat sense ànim de lucre que està primordialment destinada a la investigació científica i tècnica en el camp de les ciències farmacèutiques, així com a la formació complementària i especialització de llicenciats en Farmàcia a les seves facetes professional, científica i humanista.

Podeu consultar el programa formatiu clicant damunt la següent imatge: