COFIB

VIII Jornada farmacèutica Illa del Rei

Els propers dies 3 i 4 de juny celebrarem la VIII Jornada Farmacèutica Illa del Rei, que enguany es dedicarà a la nutrició i la dieta mediterrània. Per a aquesta edició s'ha preparat un complet programa d'actes que, com podreu observar, es dividirà en dos dies per poder acollir millor les conferències i taules rodones que hem preparat amb els millors experts en nutrició i farmàcia.

Com és habitual, durant la jornada podrem visitar l'Illa del Rei i les seves dependències rehabilitades. Especial menció mereix la visita a les sales dedicades a la farmàcia, amb material històric sobre la història de la farmàcia i la visita al magnífic Jardí de Plantes Medicinals de l'Illa. Durant la jornada també es realitzarà un sopar en la pròpia Illa del Rei, a més de passejades en barca pel Port de Maó i diferents actes de caràcter lúdic, per la qual cosa es recomana portar vestimenta i calçat còmode.

A causa de l'interès que ha suscitat l'esdeveniment, serà imprescindible inscriure's a la VIII Jornada a través del Departament de Formació del COFIB (971228378 o formacio@cofib.es). S'haurà d'efectuar un ingrés de 30 € al compte de la Fundació Hospital Illa del Rei, IBAN ES33 2051 0035 68 1070006782. A causa de les característiques especials de l'acte, les places són limitades i s'acceptaran per rigorós ordre d'inscripció. La jornada és oberta a tots els assistents que desitgin acudir a l'acte.

Per tot això, esperem comptar amb la teva presència a la VIII Jornada Farmacèutica Illa del Rei. Pensem que es tracta d'una immillorable ocasió per poder conèixer millor un dels patrimonis culturals més importants de la nostra comunitat.

Enllaç al programa d'actes de la VIII Jornada Farmacèutica Illa del Rei

Articles de 2022