COFIB

Actes de la Immaculada Concepció -La Patrona 2021-

PALMA

Com ja va passar l’any passat, degut a la situació sanitària, enguany haurem de tornar a celebrar els actes de la Immaculada Concepció, Patrona Farmacèutica, amb restricció d’aforament en el cas de Mallorca, degut al gran nombre de convidats que es congregaven cada any. Per això el proper dijous dia 2 de desembre es realitzarà un acte exclusiu per als col·legiats que celebrin 50 anys de col·legiació (insígnies d’Or), les insígnies d’argent (25 anys de col·legiació), premis i les cèdules als nous col·legiats. En aquest darrer cas, es procedirà a l’entrega de les cèdules de les promocions 2020 i 2021, degut a la suspensió de l’acte en l’anterior edició per raons sanitàries. Evidentment, els actes de celebració s’adaptaran a les circumstàncies derivades de la pandèmica per SARS-CoV-2 i es compliran escrupolosament les mesures sanitàries vigents en el moment de la realització.

Des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears lamentam no poder realitzar l’habitual celebració per a tots els col·legiats amb normalitat. Des de la Junta de Govern consideram que, per responsabilitat i coherència, hem de mantenir les restriccions d’aforament i les recomanacions sanitàries. Esperem que sigui el darrer any que s’hagin de prendre aquestes mesures.

PROGRAMA D’ACTES

Dijous, dia 2 de desembre de 2021.

Palau de Congressos.

Carrer Felicià Fuster, 4. 07006 Palma

A la Sala Menorca:

- 19.30 h. Benvinguda del president, Sr. Antoni Real Ramis.

- Entrega d’insígnies d’Or als col·legiats amb 50 anys de col·legiació.

- Entrega d’insígnies d’Argent als col·legiats amb 25 anys de col·legiació.

- Entrega de les cèdules de nova col·legiació (promocions 2020/2021)

- Entrega dels premis de la Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears i dels premis de fotografia “Món Apotecari”.

- Cloenda per part de les Autoritats.

- 21.00 h. Còctel.

 

LA PATRONA MENORCA 2021

AJORNAMENT DE L’ACTE DE CELEBRACIÓ DE LA IMMACULADA CONCEPCIÓ A MENORCA

Degut a l’augment de la incidència de casos de Covid-19 a Menorca, la Junta Insular de Menorca ha considerant prudent ajornar la celebració dels actes de la Immaculada Concepció 2021, prevists per dia 4 de desembre a Ciutadella. Des de la Junta Insular pensam que, donat el crític increment del risc acumulat en les darreres setmanes a Menorca, el millor és esperar que la tendència de la casos es normalitzi per poder celebrar l’acte sense restricció d’aforament i tornant a oferir els serveis gratuït de transport.

Us demanam disculpes per les molèsties que aquest ajornament hagi pogut causar i us avisarem amb antelació en tenir una nova data per celebrar la nostra Patrona a Menorca.

 

LA PATRONA EIVISSA-FORMENTERA 2021

En el cas de les Pitiüses l’acte de celebració de la Immaculada Concepció d’enguany se celebrarà el proper dia 11 de desembre. Aquí teniu el cartell amb tota la informació:

Articles de 2014