COFIB

Oberta inscripció: Jornada nutrigenètica i nutrigenòmica aplicada

 

PROGRAMA DE LA JORNADA

 

Els farmacèutics tenen un paper clau en la prevenció de malalties i la promoció de la salut. Una correcta alimentació és fonamental en qualsevol persona, però encara més en aquelles que tenen instaurats ja problemes de salut. Per això, és important individualitzar el tractament farmacològic i les recomanacions d'alimentació i estil de vida.

Els avenços científics i mèdics ens permeten conèixer cada vegada millor les necessitats nutricionals individuals de cada persona, el que facilita oferir plans d'alimentació i d'exercici personalitzats que ajuden no només a millorar la salut, sinó també a prevenir possibles malalties.

En aquest sentit, la nutrigenètica, és una branca de la genòmica nutricional en ple creixement, que estudia com les diferents variants genètiques de les persones influeixen en el metabolisme dels nutrients, la dieta i les malalties associades a aquesta.

Un ampli nombre de tests nutrigenètics estan disponibles ja en el mercat, pel que és important que el farmacèutic, com a professional sanitari, disposi de coneixements sobre nutrigenètica per poder oferir un consell apropiat als usuaris que ho demanin.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Secretaria Tècnica.

E-mail: farmasiconsulting@outlook.com      Tel. 871773788 (Horari: 16-20 h).

Quota de matrícula GRATUÏTA

Places limitades. Es concediran per rigorós ordre d’inscripció. La inscripció és obligatòria per assistir a la jornada. 

 

PATROCINA:

Laboratori Nutergia

 

COL·LABORA:

Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears.

Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears.

Dietowin

GenoVive