Català Castellano
cercar

Professionals

HEPATITIS C

12/03/2015

ImatgeA Espanya, la prevalença de la infecció per VHC se situa al voltant del 1,7% de la població general, el que suposa aproximadament 700.000 persones infectades, de les quals, entre 400.000 i 600.000 desenvoluparan hepatitis crònica. El Consell General de Col•legis Oficials de Farmacèutics ha elaborat el punt farmacològic Nº94 sobre Terapèutica Farmacològica de l'Hepatitis C. (més info)

CAMPANYA EUROPEA SOBRE ANAFILAXI I AL•LÈRGIES ALIMENTÀRIES

12/03/2015

ImatgeLes farmàcies espanyoles, a través de l'Agrupació Farmacèutica Europea (PGEU), se sumen a una campanya paneuropea de sensibilització sobre anafilaxi - reaccions al·lèrgiques greus - i al·lèrgies alimentàries, promoguda per l'Acadèmia Europea d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica (EAACI) i desenvolupada per el Consell General de Farmacèutics. (més info)

Ciutadans

Malalties rares i medicaments orfes

26/02/2015

ImatgeEls farmacèutics se sumen un any més a la celebració del Dia Mundial de les Malalties Rares, que se celebra el 28 de febrer, amb l'objectiu de sensibilitzar la societat i les institucions sobre aquestes malalties i els seus tractaments. Per aquest motiu, el CGCOF ha elaborat un complet punt farmacològic amb tota la informació sobre malalties rares i medicaments orfes. (més info)

Programa de cribratge de càncer colorectal de les Balears

22/01/2015

ImatgeAcompanyat del president del COFIB, Antoni Real, i del responsable del Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital d’Inca, José Reyes, el conseller de Salut, Martí Sansaloni ha presentat en roda de premsa les línies bàsiques del nou Programa de Detecció de Càncer de Còlon. El programa s’inicia a les oficines de farmàcia del sector sanitari de Tramuntana, Menorca, Eivissa i Formentera. (més info)

COFIB - C./ Volta de la Mercè 4, 07002 Palma de Mallorca - Tel: 971 22 88 88 - cofib@cofib.es - Tots els drets reservats - Avís Legal