Català Castellano
cercar

Professionals

DIA MUNDIAL DE LA SIDA

04/11/2014

ImatgeEl dia 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida on persones de tot el món recordem el nostre compromís contra el VIH i mostrem la nostra solidaritat a les persones afectadas. Aquest any la Conselleria de Salut llança la campanya del dia mundial de la sida amb el lema "La Sida no és una cosa del passat cal tenir-ho present" (més info)

Campanya Vacunació Antigripal 2014-2015

07/10/2014

ImatgeEl Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics ha elaborat una informació relativa a la propera campanya de vacunació antigripal. En aquesta informació es recullen les normes a seguir pel que fa al canvi de soques en les vacunes de la grip per a la campanya 2014-2015. (més info)

Ciutadans

Millora l'adherència al tractament des de la farmàcia

14/10/2014

ImatgeEl Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears i la Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears, en col•laboració amb laboratoris Esteve, desenvolupen una campanya per millorar l’adherència al tractament dels usuaris d’oficines de farmàcia. (més info)

Els farmacèutics balears es formen per oferir SPD als pacients

03/10/2014

ImatgeEl COFIB i la farmacèutica Mylan han impartit un curs a farmacèutics de Balears per intervenir en la prestació del servei de Sistema personalitzat de Dosificació (SPD). Aquest sistema consisteix en un blíster preparat per la farmàcia on es colloquen els diferents comprimits, càpsules, etc. ordenats per preses i dies de la setmana, per evitar confusions i facilitar el compliment terapèutic. (més info)

COFIB - C./ Volta de la Mercè 4, 07002 Palma de Mallorca - Tel: 971 22 88 88 - cofib@cofib.es - Tots els drets reservats - Avís Legal