Català Castellano
cercar

Professionals

DIA MUNDIAL DE LA SIDA

04/11/2014

ImatgeEl dia 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida on persones de tot el món recordem el nostre compromís contra el VIH i mostrem la nostra solidaritat a les persones afectadas. Aquest any la Conselleria de Salut llança la campanya del dia mundial de la sida amb el lema "La Sida no és una cosa del passat cal tenir-ho present" (més info)

Campanya Vacunació Antigripal 2014-2015

07/10/2014

ImatgeEl Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics ha elaborat una informació relativa a la propera campanya de vacunació antigripal. En aquesta informació es recullen les normes a seguir pel que fa al canvi de soques en les vacunes de la grip per a la campanya 2014-2015. (més info)

Ciutadans

Programa de cribratge de càncer colorectal de les Balears

22/01/2015

ImatgeAcompanyat del president del COFIB, Antoni Real, i del responsable del Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital d’Inca, José Reyes, el conseller de Salut, Martí Sansaloni ha presentat en roda de premsa les línies bàsiques del nou Programa de Detecció de Càncer de Còlon. El programa s’inicia a les oficines de farmàcia del sector sanitari de Tramuntana, Menorca, Eivissa i Formentera. (més info)

Pell sensible

21/01/2015

ImatgeLes baixes temperatures poden danyar la pell sensible i afavorir l'aparició de vermellors, per la qual cosa es recomana extremar la protecció de la pell. El farmacèutic mitjançant l'observació visual i també, a través d'instrumental específic, pot realitzar una anàlisi del tipus de pell que presenta el pacient i recomanar el producte cosmètic més adequat per al seu cas. (més info)

COFIB - C./ Volta de la Mercè 4, 07002 Palma de Mallorca - Tel: 971 22 88 88 - cofib@cofib.es - Tots els drets reservats - Avís Legal