Català Castellano
cercar

Professionals

CURS D’ADHERÈNCIA FARMACOLÒGICA I SISTEMES PERSONALITZATS DE DOSIFICACIÓ

15/09/2014

ImatgeL'objectiu d'aquest curs és facilitar als farmacèutics els coneixements bàsics i la forma pràctica de dissenyar, oferir i implementar l'oferta al pacient dels sistemes personalitzats de dosificació (SPD), atenent a un procediment normalitzat de treball (PNT), amb l'objectiu de contribuir a millorar l'adherència al tractament farmacològic. (més info)

XIII Jornada de la Fundació de Ciències Farmacèutiques: cribratge del càncer

30/06/2014

ImatgeEl 26 de setembre, la Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears organitza la XIII Jornada de la Farmàcia Balear. Aquest any el tema que es tractarà serà el cribratge d'una de les malalties que més preocupen tant a professionals sanitaris com a la pròpia societat: el càncer. A la jornada hi participaran els professionals sanitaris més rellevants de l'àmbit comunitari com nacional. (més info)

Ciutadans

El diagnòstic precoç del càncer de mama i de còlon és fonamental

01/10/2014

ImatgeLa Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears acaba d'organitzar la XIII edició de la Jornada de la Farmàcia Balear, que en aquesta ocasió va tractar sobre "Càncer de mama i càncer colorectal: situació actual, programa de cribratge i noves perspectives". Els ponents van destacar la necessitat de programar revisions periòdiques dins del SNS per a ciutadans entre 50 i 69 anys. (més info)

Donació de medul·la òssia

24/09/2014

ImatgeDurant el mes d’octubre es repartiran 500.000 exemplars d'un tríptic a farmàcies espanyoles per ajudar a fomentar la donació de medul·la òssia. Per a dur a terme aquesta campanya el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics i l'Organització Nacional de Trasplantaments (ONT) han subscrit un conveni de col·laboració per fomentar la informació i sensibilització en aquest àmbit sanitari. (més info)

COFIB - C./ Volta de la Mercè 4, 07002 Palma de Mallorca - Tel: 971 22 88 88 - cofib@cofib.es - Tots els drets reservats - Avís Legal