Català Castellano
cercar

Professionals

XIII Jornada de la Fundació de Ciències Farmacèutiques: cribratge del càncer

30/06/2014

ImatgeEl 26 de setembre, la Fundació de Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears organitza la XIII Jornada de la Farmàcia Balear. Aquest any el tema que es tractarà serà el cribratge d'una de les malalties que més preocupen tant a professionals sanitaris com a la pròpia societat: el càncer. A la jornada hi participaran els professionals sanitaris més rellevants de l'àmbit comunitari com nacional. (més info)

OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ D' "ASPIRA"

17/06/2014

ImatgeEl Consell General de Col•legis Farmacèutics ha obert el termini d'inscripció a la primera de les accions integrada dins del projecte "HazFarma, claus per al desenvolupament de Serveis Professionals Farmacèutics a la Farmàcia Comunitària". (més info)

Ciutadans

SOLFARMA, aplicació per a mòbils que ajuda a fomentar una correcta fotoprotecció

23/07/2014

ImatgeSOLFARMA és una aplicació per a dispositius mòbils amb l'objectiu de promoure una correcta fotoprotecció. L'aplicació, d'utilitat al llarg de tot l'any, permet accedir de forma senzilla a informació sobre recomanacions per a una adequada protecció solar en funció de diversos paràmetres, com són la ubicació, la radiació ultraviolada o el fototip de l'usuari. (més info)

La importància d'hidratar-se

21/07/2014

ImatgeLes farmàcies posen en marxa una nova edició de la campanya sanitària sobre hidratació, que enguany rep el nom de "Cinc claus en hidratació", que incidirà en la importància d'hidratar-se adequadament, i especialment durant els mesos d'estiu. Aquesta campanya està organitzada per la Vocalia Nacional de Farmacèutics en l'Alimentació i compta amb la col·laboració del COFIB a la nostra comunitat. (més info)

COFIB - C./ Volta de la Mercè 4, 07002 Palma de Mallorca - Tel: 971 22 88 88 - cofib@cofib.es - Tots els drets reservats - Avís Legal