Català Castellano
cercar

Professionals

Oberta inscripció: Curs al·lèrgies i intoleràncies

16/04/2014

ImatgeEl proper dia 15 de maig se celebrarà al COFIB, un curs presencial sobre al•lèrgies i intoleràncies a medicaments i a aliments, impartit per metges del Servei d’Immunologia de l’Hospital Universitari Son Espases. Els continguts inclouen la base immunològica de les reaccions al•lèrgiques, eines diagnòstiques, diferenciació de les intoleràncies i discussió de casos pràctics. (més info)

El COFIB guanya el premi al millor pòster científic i l'accèssit a INFARMA 2014

14/04/2014

ImatgeEl COFIB ha guanyat el primer premi al millor pòster científic i l'accèssit al congrés INFARMA 2014. En total s'han presentat 146 pòsters científics, visitats pels 2.500 congressistes i més de 25.000 assistents al congrés. A continuació podeu consultar els treballs guanyadors, així com un vídeo sobre un altre treball presentat pel COFIB:"Nou sistema per justificar la dispensació en RELE" (més info)

Ciutadans

Hidrats de Carboni i etiquetatge

21/03/2014

ImatgeSerafín Murillo, dietista-nutricionista i Investigador del CIBERDEM, Hospital Clínic de Barcelona, ha realitzat una interessant infografia sobre els hidrats de carboni i l'etiquetatge dels aliments. Es tracta d'una informació molt valuosa, i més per a col·lectius com diabètics o altres pacients amb necessitats nutricionals específiques. (més info)

Campanya "No compris medicaments a webs il·legals"

21/03/2014

ImatgeLa campanya "No compris medicaments a webs il·legals. És un error fatal per a la teva salut "és una campanya promoguda des de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per conscienciar els ciutadans sobre els riscos per a la salut dels medicaments adquirits en webs il·legals. (més info)

COFIB - C./ Volta de la Mercè 4, 07002 Palma de Mallorca - Tel: 971 22 88 88 - cofib@cofib.es - Tots els drets reservats - Avís Legal