COFIB

Nodofarma assistencial i FoCo

La inscripció a Nodofarma Assistencial està oberta per a totes les farmàcies de les Illes Balears que vulguin participar. Per inscriure't, pots enviar un correu electrònic a: illesbalears@redfoco.redfarma.org , indicant el nom i cognoms dels farmacèutics (titular/s i/o adjunt/s) que participaran en el programa.

Per obtenir les claus d'accés i materials per a la farmàcia, és obligatòria l'assistència als 3 mòduls de formació que es realitzarà en streaming, els dies: 7, 14 i 16 d'octubre en horari de 13 a 15h (si en l’horari de la convocatòria no us podeu connectar haureu de realitzar-la en diferit). 

Una vegada realitzada la formació i a partir de dia 19 d’octubre la plataforma permetrà iniciar els registres per a l’obtenció de les claus d’accés individuals.

La formadora col·legial us podrà proporcionar les instruccions i el suport individual que necessiteu per portar a terme l'adhesió de la vostra farmàcia a la plataforma i les altes de pacients. Igualment tindreu la possibilitat de fer pràctiques amb targetes de pacients ficticis i en la plataforma de registre en proves.

Contacte formadora col·legial: 

E-mail: illesbalears@redfoco.redfarma.org

Mòbil i WhatsApp: 677.777.041

 

Enllaços als vídeos de Nodofarma assistencial:

https://www.youtube.com/watch?v=xwQdb9IYblQ

https://www.youtube.com/watch?v=mjGOoZ58xgw