COFIB

Dia Mundial del Farmacèutic

El proper dia 25 de setembre se celebra el Dia Mundial del Farmacèutic, aquest any amb el lema “Medicaments segurs i efectius per a tots”. Per donar visibilitat a aquesta commemoració, proposam a les oficines de farmàcia que ho desitgin que revisin gratuïtament la medicació i assessorin els pacients que més se’n puguin beneficiar sobre què són i com s’utilitzen els Sistemes Personalitzats de Dosificació. Així, a més de promocionar el Dia Mundial Farmacèutic donarem a conèixer aquest servei que ofereix la farmàcia i que proporciona al pacient la medicació preparada de forma individualitzada amb la finalitat d’afavorir  adherència terapèutica.

En aquest sentit, per promocionar la iniciativa us enviarem a la vostra oficina de farmàcia un pòster promocional del Dia Mundial Farmacèutic i de la mencionada acció, que també donarem a conèixer a través dels canals de comunicació del COFIB i resta de mitjans de comunicació. Per facilitar-vos també la informació als usuaris us enviarem també alguns fulletons sobre la campanya d’SPD que vam realitzar des del COFIB, amb informació útil sobre què són i quines avantatges tenen els Sistemes Personalitzats de Dosificació.

També us podeu descarregar el material digital a través d'aquests enllaços:

Pòster Dia Mundial del Farmacèutic

Fulletó informatiu sobre SPD

Us recordam que podeu sol·licitar els protocols i tota la informació sobre el Servei Personalitzat de Dosificació (SPD) a través del Centre d’Informació del Medicament del COFIB.

Material multimèdia

A més del cartell que us hem fet arribar per promocionar el Dia Mundial des del COFIB i donar a conèixer els SPD, el Consell General de Farmacèutics ha elaborat diferent material multimèdia per compartir a través de les xarxes socials amb el hashtag #dmf2019. Al següent enllaç podreu descarregar-vos imatges i distintius de les diferents disciplines farmacèutiques per difondre a través de facebook, twitter i instagram:

Enllaç al material multimèdia

Esperant comptar amb la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació.

Vicenç Terrades

Vocal d’Oficina de Farmàcia

Articles de 2019