COFIB

COFIB i AECC Balears lliuren els premis sobre 'Fotoprotecció solar'

COFIB i AECC Balears lliuren els premis als guanyadors del concurs de dibuix 'Fotoprotecció solar'

Accés a la galeria de dibuixos finalistes i guanyadors 2019

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de les illes Balears i la delegació balear de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) van lliurar el dilluns dia 3 de juny a la seu de l'AECC Balears els premis als guanyadors del concurs de dibuix 'Fotoprotecció solar'. En total han participat 869 escolars d'entre 5 i 10 anys.

Un jurat, format per tres membres del COFIB, dos de l'AECC i un expert extern, ha estat l'encarregat de seleccionar els tres millors dibuixos de cada categoria. Concretament, en la categoria de 5 a 6 anys s'han presentat 238 dibuixos; en la de 7 a 8 anys, 347 còmics; i en la de 9 a 10 anys, 243.

Els millors dibuixos d'entre els escolars de 5 i 6 anys han estat els de Núria Garcías, Carlota García (Eivissa) i Sofia Marcos; en la categoria de 7 a 8 anys han guanyat Llúcia Roig, Andrée Rosi (Eivissa) i Clara Campos; i en la categoria de 9 a 10 anys, Gemma Marques (Menorca), Maria Rosa Vanrell i Leandro Grumberg (Menorca) han estat els guanyadors.

Els dibuixos lliurats s'han puntuat atenent als criteris del nombre d'ítems dibuixats relacionats amb la fotoprotecció, creativitat, originalitat i complexitat de la tècnica.

L'objectiu del concurs ha estat involucrar nens i pares en el paper que juga la protecció solar en la cura de la salut i la prevenció del càncer de pell. Amb aquesta iniciativa s'ha pretès que els nens expressin quina és la seva visió sobre el sol i la necessitat de protegir-se.

El primer premi és un viatge a Port Aventura per a dues persones, -en col·laboració amb Zafiro Tours i Port Aventura Fundació; el segon premi, un val de 40 euros bescanviable per material de la papereria Folder Palma; i el tercer premi, dues entrades per al Palma Aquarium.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència del president de l'AECC Balears, Dr. Javier Cortés; el president del COFIB, Antoni Real; del vocal nacional de dermofarmàcia, Tomás Muret i Eduardo Botín, de Zafiro Tours.

Articles de 2019