COFIB

Nou servei tècnic d’informació en ortopèdia

El sector de l’ortopèdia ha canviat molt, han sorgit noves demandes, associades a canvis en l’estil de vida, la pràctica de l’exercici físic i l’augment en l’esperança de vida. La demanda de productes menys tècnics però de major consum, permet que la farmàcia pugui posicionar-se en el centre de la dispensació de productes d’ortopèdia.

Aquest fet conjuntament amb els nous canvis legislatius que s’estan produint, constitueixen una oportunitat important que s’obre per a l’oficina de farmàcia. Respecte als canvis motivats per l’Ordre SCB/45/2019, els quals us vam  comunicar en data 5 de febrer de 2019, estan resumits en la infografia adjunta més a baix, que ha elaborat la Vocalia Nacional d’Ortopèdia.

Els canvis en el procés de facturació de productes del catàleg ortoprotèsic de les Illes Balears es concretaran mitjançant un nou decret autonòmic, del qual us informarem pròximament quan sigui publicat.

Per tot l’anterior, la Vocalia d’Ortopèdia del COFIB posarà en funcionament un nou servei d’informació en ortopèdia.

Els objectius d’aquest servei són acompanyar, ajudar i assessorar als farmacèutics en la dispensació de productes d’ortopèdia.

El nou servei tècnic serà gratuït. L’accés al servei d’informació en ortopèdia serà a través de:

Desitgem que aquest servei que impulsa la Vocalia amb la col·laboració de la Junta de Govern, sigui d'utilitat.

 

 

Articles de 2019