COFIB

Material ortopèdic a les farmàcies

Material ortopèdic a les farmàcies

Ja es pot adquirir material ortopèdic a les oficines de farmàcia de Balears a través de prescripció mèdica. Gràcies a un acord amb el Govern Balear, les farmàcies de les illes Balears, juntament als establiments autoritzats, han començat a dispensar material ortoprotèsic per als pacients que ho sol·liciten a través de prescripció mèdica. Així, els usuaris no hauran d'avançar el cost de les pròtesis i altres elements d’ortopèdia, com es venia fent habitualment. Bastarà que acudeixin a l'establiment indicat on podran retirar el producte prescrit.

 

D'altra banda, també s'han actualitzat els preus del material ortoprotèsic, que no s'havien revisat des de feia deu anys. Pel que fa al catàleg de material ortopèdic, s'inclouen les pròtesis externes, cadires de rodes, les òrtesis i les pròtesis especials susceptibles de ser prescrites i finançades per l'Administració sanitària del Govern de les Illes Balears, així com el nombre dels codis identificatius, els preus màxims, l'aportació de l'usuari, i si pertoca, les condicions especials per a la prescripció, els requisits per a la renovació i el termini de garantia.

 

Per a més informació tècnica sobre la dispensació dels productes ortopèdics pot accedir a l'espai “Prestació ortoprotèsica”.

Articles de 2010