COFIB

X Jornada Farmacèutica Illa del Rei - MENORCA -

El 2 de juny celebrarem la X Jornada Farmacèutica Illa del Rei. Durant la Jornada es realitzarà una conferència sobre "Salut ambiental" a càrrec d’Ildefonso Hernández. També es realitzarà un homenatge al farmacèutic menorquí J. Antonio Seguí i es podrà visitar per primera vegada de forma conjunta el museu de la Farmàcia amb la donació de material realitzat per l'antiga Farmàcia Pons de Sineu.

Durant la jornada els assistents visitarem l'illa situada al port de Maó i les seves dependències rehabilitades. Especial menció mereix la visita guiada al Museu de la Farmàcia, amb material històric sobre la història de la nostra professió, procedent de diverses donacions particulars i institucionals. Aquest any s'exposarà per primera vegada de forma conjunta tot el material històric sobre la farmàcia, després d'haver rebut una important donació per part dels descendents de l'antiga Farmàcia Pons de Sineu (Mallorca), especialment a través de la farmacèutica M. Antònia Sanz. A més, es podrà visitar el magnífic Jardí de Plantes Medicinals de la Illa del Rei i les restes de la basílica paleocristiana.

Durant la Jornada es realitzarà una conferència sobre "Salut ambiental: el paper del govern i de la població en l'entorn d'una reserva de la Biosfera", a càrrec del Dr. Ildefonso Hernández Aguado, Catedràtic de Salut Pública de la Universitat Miguel Hernández d'Alacant. També es realitzarà un homenatge al conegut farmacèutic menorquí Juan Antonio Seguí.

Per celebrar la desena edició de la Jornada, aquest any la inscripció serà gratuïta per a tots els interessats. Podeu reservar la vostra plaça a través del telèfon 971 22 83 78 abans del dia 31 de maig. Des del COFIB pensem que es tracta d'una immillorable ocasió per conèixer un dels patrimonis culturals més importants de la nostra comunitat.

Programa d’actes de la X Jornada Farmacèutica Illa del Rei

Articles de 2018