COFIB

Codi QR per a les farmàcies obertes en temps real

 

Codi QR per a les farmàcies obertes de Balears en temps real

 

A través d'aquest codi QR podràs accedir al nostre apartat web amb les farmàcies de balears obertes en temps real. El codi QR (quick response barcode, «codi de barres de resposta ràpida») és un sistema per a emmagatzemar informació, en aquest cas ens redireccionarà immediatament a la consulta de les oficines de farmàcia obertes en qualsevol moment, a més de la seva proximitat a la localització de la consulta.

El codi QR es caracteritza pels tres quadrats que es troben en els cantons de la imatge i que permeten detectar la posició del codi al lector. Per a poder llegir-lo cal tenir instal·lat un lector en el terminal des del qual es realitza la lectura. Actualment els telèfons mòbils són una font impressionant d'informació i s'utilitzen cada vegada més per a llegir codis QR. El mòbil o terminal ha de disposar de càmera fotogràfica, ja que els lectors realitzen la captura utilitzant la càmera del terminal. Existeixen molts lectors gratuïts de codis QR per a la gran majoria de telèfons mòbils i sistemes operatius. Alguns dels lectors més coneguts són QR Reader, Beetag Reader, UpCode Reader, I.nigma Reader i QuickMark Reader.

Basta descarregar-se una d'aquestes aplicacions i podràs accedir directament a la informació que conté qualsevol dels codis QR que trobis.