COFIB

Presentació del programa “JunTOS: Cuidado farmacéutico al paciente trasplantado” i estudi d'investigació sobre l’adherència en pacients trasplantats d’òrgan sòlid (TOS)

El pròxim 16 de maig a les 13.00 h tindrà lloc al saló d’actes de la seu del COFIB la presentació del programa JunTOS, amb la participació de les principals autoritats farmacèutiques i sanitàries implicades, així com els farmacèutics que han participat en el desenvolupament del projecte. Més tard, es realitzarà una activitat formativa dirigida a les farmàcies que participaran en l'estudi de recerca que avaluarà l'impacte d'una ruta assistencial definida sobre l'adherència en pacients amb trasplantament d'òrgan sòlid.

PROGRAMA:

Presentació institucional i generalitats del projecte, a càrrec del Consell General de Col·legis Oficials Farmacèutics (CGCOF), de la Conselleria de Salut de les illes Balears i del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les illes Balears (COFIB).

Protocol de l'estudi de recerca i materials formatius a investigadors.

Gemma Arrufat Goterris. Farmacèutica adjunta, Hospital Universitari Són Espases (HUSE)

Caterina Ochogavía Oliver. Formadora Col·legial, Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears

Nodofarma Assistencial: ús general de l'eina i el seu ús com a quadern de recollida de dades de l'estudi.

Tamara Peiró Zorrilla. Responsable de l'Àrea Assistencial, Direcció de Serveis Farmacèutics del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics

Precs i preguntes.

[Se servirà un còctel per a tots els assistents]

La formació va dirigida a tots els farmacèutics participants i interessats a participar en el projecte “JunTOS”. Per inscriure-us ho podeu fer a través del següent formulari telemàtic:

Formulari d'inscripció