COFIB

Jornada Farmàcia i Alimentació

La vocalia d'Alimentació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les illes Balears, juntament amb la Comissió de Formació Continuada del COFIB organitza pel pròxim dissabte 13 d'abril de 2024 la Jornada de Farmàcia i Alimentació, amb l'objectiu d'actualitzar els coneixements del farmacèutic comunitari en l'àmbit de l'alimentació i el benestar nutricional, a fi d'oferir una millor atenció farmacèutica sobre el tema i un servei personalitzat de millor qualitat.

La Jornada comptarà amb la participació del vocal nacional d'Alimentació, Aquilino García, al costat de diferents vocals autonòmics com Josep Tur, de les Balears, Carmen del Campo, de Ciudad Real i Rebeca Cuenca, de Zamora, a més d'altres experts en el tema. Durant la jornada s'abordaran temes com els actius nutricèutics, les interaccions aliment-medicament, la microbiota i l'obesitat infantil, entre altres temes de gran interès per a la farmàcia comunitària.

La Jornada, que està acreditada amb 0,6 crèdits CFC, se celebrarà a l'espai de la UIB, Ca n'Oleo, ubicat al carrer Almudaina 4, Palma, serà en horari de 9.30 h a 18.15 h i està dirigida a farmacèutics comunitaris. El preu de la matrícula és de 30 € per als col·legiats del COFIB i inclou materials i càtering. Els col·legiats residents de les illes de Menorca, Eivissa i Formentera gaudiran de matrícula gratuïta. Finalment, per realitzar la teva inscripció ho pots fer a través del següent formulari telemàtic, per telèfon al 971.22.88.88 (ext.5) o a través del correu electrònic formacio@cofib.es

INSCRIPCIÓ

A continuació pots veure el programa formatiu: