COFIB

La revista Món Apotecari, ara en format blog

Cada mes rebreu un newsletter amb la nova edició de la revista, ara molt més accessible i fàcil de llegir a través de qualsevol dispositiu electrònic.

 

Món Apotecari, la publicació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears i la revista de tots els farmacèutics de la nostra Comunitat es va fent gran. S’acosta als tres cents números, des d’aquell 28 de febrer de l’any 1987 que va néixer en format de pàgina doble a l’interior del diari Última Hora. Fou al número 33 quan Món Apotecari va esdevenir com a revista independent, el gener de l’any 2000. Així continuà fins el mes de març de 2020, quan a causa de la pandèmia per COVID-19 es va començar a editar en format digital, un format més adient amb el compromís mediambientalment del COFIB.

Avui, Món Apotecari fa una nova passa endavant i s’editarà a partir d’ara en format blog al web monapotecari.com. Com fins ara, es publicarà mensualment i cada mes rebreu un newsletter amb el sumari de la nova revista. Per això, us pregam que comproveu que el newsletter us arriba bé al vostre correu electrònic. En cas de no haver-lo rebut, comproveu la safata d’spam o de promocions, o sol·liciteu-lo escrivint un correu a premsa@cofib.es. També us podeu donar d'alta al mateix blog, accessible a través de monapotecari.com.

Aquest nou format permetrà publicar com fins ara totes les seccions de Món Apotecari i conservar les nombroses característiques interactives que hem inclòs des de la publicació digital. Així la revista serà molt més fàcil de llegir mitjançant qualsevol dispositiu electrònic i permetrà actualitzar més fàcilment el contingut, a més de construir comunitat. També permetrà augmentar la visibilitat del sector als motors de recerca, possibilitant així la millor difusió dels articles farmacèutics i la labor que realitzen els farmacèutics en favor de la salut dels ciutadans.

Tots els que feim possible la realització de la revista esperam que el nou format sigui del vostre gust! Poc a poc anirem millorant aquesta nova experiència, per això, a més de comprensió durant els primers números que publicam en aquest format, us convidam a participar en la seva edició, ja sigui a la secció espai-esplai, com enviant articles a la secció “La veu del col·legiat” o qualsevol altra informació que vulgueu fer arribar als membres del Consell de redacció de la revista a través de premsa@cofib.es.

Entra a monapotecari.com