COFIB

Dia Mundial del Farmacèutic 2023

El proper 25 de setembre se celebra el Dia Mundial del Farmacèutic, que per a aquesta edició comptarà amb el lema “Enfortint els sistemes sanitaris amb els farmacèutics”. Amb aquesta iniciativa volem destacar el que els farmacèutics, des de tots els seus àmbits d'actuació, han aportat i poden aportar per enfortir els sistemes sanitaris.

Els més de 1.400 farmacèutics col·legiats de les Illes Balears, sigui quina sigui la seva àrea d’actuació, treballen per i per al pacient. Farmacèutics que exerceixen a farmàcia comunitària, a les farmàcies hospitalàries, les anàlisis clíniques, la salut pública, la indústria i distribució farmacèutica, l'òptica i acústica, l'alimentació, la dermofarmàcia, l'ortopèdia o la docència. Tots ells desenvolupen la tasca assistencial amb la vista sempre posada en la garantia i millora de la salut i del conjunt de l'assistència sanitària.

Per tot això us convidam a unir-vos a aquesta commemoració tant a nivell personal com professional. Amb aquesta finalitat, posam a la vostra disposició el cartell (en diferents idiomes) que s’ha dissenyat en aquesta edició i al qual podeu accedir a través del següent enllaç. També hi trobareu lemes i imatges de les diferents vocalies. Així mateix, amb els hashtags #DMF2023 i #WPD2023 podeu compartir-lo a través de les vostres xarxes socials.

Dia Mundial del Farmacèutic 2023 - Farmacéuticos (farmaceuticos.com)

De la mateixa manera, us animem que el mateix dia 25 de setembre desenvolupeu i compartiu a través de les Xarxes Socials alguna fotografia o iniciativa amb els mencionats hashtags que reflecteixi el vostre vincle amb la farmàcia, per donar suport a la professió sanitària més propera i accessible als ciutadans.

Cupó de l'ONCE dedicat al Dia Mundial del Farmacèutic 2023

Finalment, us comuniquem que des de l'ONCE es commemorarà el Dia Mundial del Farmacèutic dedicant un cupó el 25 de setembre a la nostra efemèride. Amb això es pretén donar visibilitat als farmacèutics com a col·lectiu la tasca dels quals contribueix enormement al benestar de la societat espanyola.

El cupó commemoratiu té una emissió de 5.000.000 de cupons amb 50 sèries per número, que des de l'ONCE han posat a disposició dels farmacèutics per si volen adquirir algun número complet, podent fer les seves peticions al següent correu electrònic: utcbaleares@once .es

Igualment, a través del web de l'ONCE o dels seus venedors es pot reservar el vostre número de col·legiat o número favorit a través de les targetes MIS NÚMEROS PREFERIDOS.