COFIB

Concurs de dibuix infantil 2023

Nova edició del concurs de dibuix infantil sobre protecció solar del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears i l'Associació Espanyola Contra el Càncer

• El primer premi de cada categoria serà un viatge a Port Aventura per al guanyador i un acompanyant

• Aquest any, els col·legis de les Illes Balears podran participar al sorteig d'un 'Kit Divertit i Saludable' entre totes les classes que s'inscriguin com a grup.

Un any més, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears i l'Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears convoquen el concurs de dibuix infantil de 'Protecció Solar' 2023. L'objectiu és involucrar la població infantil en el paper important que juga la protecció solar en la cura de la salut i la prevenció del càncer de pell.

Aquest concurs està dirigit a escolars d'entre 6 i 12 anys i el termini per presentar els dibuixos és fins al dia 31 de maig de 2023. Igual que a les convocatòries anteriors, les nines i nins poden sol·licitar el còmic a la seva oficina de farmàcia habitual i lliurar el seu dibuix també a la farmàcia, optant a fantàstics premis com un viatge a Port Aventura, gràcies a la col·laboració de la Fundació Port Aventura i Viatges Kontiki; vals de 40 euros en material de papereria de Folder o entrades per al Palma Aquarium.

El jurat, format per representants de l'Associació, del COFIB i un expert extern, decidirà els treballs guanyadors i el dia 16 de juny es lliuraran els premis. El jurat valorarà tant l'originalitat del dibuix com la seva qualitat, tenint present l'edat de l’autor a cada categoria.

L'any passat hi van participar un total de 333 escolars entre 5 i 10 anys. Les guanyadores del concurs van ser Sofia Moreno (Marratxí) a la categoria 5 – 6 anys; Berta Palau (Sineu) a la categoria 7 – 8 anys i Isona Mas (Maó) a la categoria 9 – 10 anys, que van gaudir del seu viatge a Port Aventura.

Sorteig d'un 'Kit Divertit i Saludable' entre les classes d'Educació Primària que hi participin com a grup

A més del concurs individual, aquest any la principal novetat serà el sorteig d'un 'Kit Divertit i Saludable' entre totes les classes d'Educació Primària (1r i 2n curs), cicle mitjà (3r i 4t curs) i cicle superior (5è i 6è curs) que s'inscriguin com a grup al concurs.

Els centres dEducació Primària de les Illes Balears ja han rebut la seva invitació per participar en el sorteig. Per confirmar la participació de la classe heu d'enviar un correu electrònic a baleares@contraelcancer.es amb les dades del tutor/a del curs, nom del centre, telèfon i correu electrònic de contacte i a l'Assumpte del correu detallar 'PARTICIPACIÓ CONCURS PROTECCIÓ SOLAR CURS 22/23', especificant el nombre de còmics que necessitaran per participar com a classe. L'Associació Espanyola Contra el Càncer, a través de les juntes locals, lliurarà els còmics sol·licitats al mateix centre. Després, tots els dibuixos de la classe participant s'hauran de lliurar en un mateix sobre amb les mateixes dades de contacte a qualsevol oficina de farmàcia.

Descarrega el còmic 2023 y les bases del concurs