COFIB

Guanyadors del concurs de dibuix 2022

Ja tenim els guanyadors del concurs de dibuix de “Fotoprotecció Solar 2022” que hem organitzat conjuntament la delegació balear de la AECC i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears. El jurat ha tengut en consideració tres aspectes principals a l’hora de votar: la inclusió d’elements de conscienciació en fotoprotecció solar, la creativitat i l’expressió tècnica adaptada a cada edat. A continuació us detallem els guanyadors de cada categoria, que seran avisats individualment per part de la AECC.  

Categoria 5 – 6 anys:

- 1º premi: Sofía Moreno Cañellas. Dibuix lliurat a la Farmacia Llats. G. Picornell- R. Ciurana – R. Picornell de Marratxí (Mallorca).

- 2º premi: Marta Barceló Pérez. Dibuix lliurat a la Farmacia 3114-6 Llic. Maria del Mar Mestre Puig de Felanitx (Mallorca).

- 3º premi: Julià Vidal Cantallops. Dibuix lliurat a la Farmacia 2131-1 Llic. María Antonia Febrer Bauzá de Vilafranca de Bonany (Mallorca).

Categoria 7 - 8 anys:

 

− 1 º premi: Berta Palau Hurtado. Dibuix lliurat a  la Farmacia Ldas. Rosana Noya Hervás y Joana Maria Jaume Torrens de Sineu (Mallorca).

− 2 º premi: Julia González Llompart. Dibuix lliurat a  la Farmacia 1868-9 Lda. Antoni Amer Capellá de Santa Margalida (Mallorca).

− 3 º premi: Laia Ferriol Duran. Dibuix lliurat a  la Farmacia 1873-9 Ldo. Juan Vicens Caldentey de Palma (Mallorca).

Categoria 9 – 10 anys:

− 1º premi: Isona Mas Cardona. Dibuix lliurat a  la Farmacia 1924-0 Ldas. Pons – Landino,CB de Maó (Menorca).

− 2 º premi: Carlota García Ramón. Dibuix lliurat a  la Farmacia 2302-8 Lda. Irene Ramón Costa de Sant Antoni de Portmany (Eivissa).

− 3 º premi: Alba Colomar Torres. Dibuix lliurat a  la Farmacia 1489-4 Llict. J. Mayans de Sant Ferran (Formentera). 

PREMIS

•          1r Premi: Viatge a Port Aventura per a dues persones (guanyador + adult acompanyant) Amb la col·laboració de Viatges És Freus i Fundació Port Aventura

El premi inclou: vol d'anada i volta, una nit d'hotel (habitació doble en règim d'allotjament i esmorzar en un hotel a confirmar amb l'agència en el moment de la reserva) i dues entrades a Port Aventura. (Oferta no vàlida durant els mesos de juliol i agost). La gestió del viatge es realitzarà amb l'agència Viatges És Freus (C/ Bell Puig, 43. Palma. Tel 971 220455)

•          2n Premi: Val de 40 € bescanviable per material de la papereria Folder Palma (C/ Manacor, 17. Palma).

•          3r. Premi: 2 entrades (guanyador + adult acompanyant) a Palma Aquàrium. Vàlides fins al 31/12/2022, excepte els mesos de juliol i agost.

Enhorabona a tots els participants!

 

Articles de 2022