COFIB

Congrés mundial de la FIP i Congrés Nacional de Farmàcia 2022

Del 18 al 22 de setembre tendrà lloc a Sevilla la celebració del 80 Congrés Mundial de Farmàcia (FIP) i el 22 Congrés Nacional Farmacèutic. Es tracta d’un esdeveniment històric que reunirà el conjunt de la professió farmacèutica a nivell nacional i internacional, amb un programa d’actes excepcional i una sèrie d’activitats a l’altura d’una efemèride tan important.

Des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears estam gestionant l’adquisició de blocs d’inscripcions, amb preus molt més avantatjosos per a l’assistència a ambdós congressos en conjunt que a través de la venta individual. Per aquesta raó, i per tal d’anar organitzant conjuntament l’expedició balear a Sevilla, necessitam conèixer el nombre de col·legiats que voleu assistir als Congressos.

El preu de la inscripció al pack per al Congrés Nacional + el Congrés Mundial FIP serà de 482 € (IVA no inclòs), amb un descompte ja aplicat del 62%. Per altra banda, el preu de la inscripció individual només al Congrés Nacional és de 289 € i no té cap tipus de descompte per separat. Les inscripcions inclouen accés a totes les sessions científiques, documentació oficial amb bossa de benvinguda, certificat d’assistència i tots els cafès i dinars de treball.

Igualment, el preu del sopar de cloenda del Congrés Nacional i de la FIP, previst per al 22/09/2022 és de 75€, no inclòs en la inscripció.

L’organització ha bloquejat un gran nombre de places d’hotel per a tots els participants del 22 Congrés Nacional Farmacèutic.

Podeu consultar el programa d’actes al següent enllaç:

https://congresonacional.farmaceuticos.com/

En definitiva, si estau interessats en acudir al 80 Congrés Mundial de Farmàcia i el 22 Congrés Nacional Farmacèutic del 18 al 22 de setembre us sol·licitem que ho comuniqueu al departament de Secretaria del COFIB (cofib@cofib.es / 971 228 888 ext. 0/1). Des del COFIB us animem a assistir al que sense cap dubte serà l’esdeveniment farmacèutic més important dels darrers anys, una oportunitat irrepetible de gaudir dels actes més rellevants i actuals del panorama farmacèutic mundial.

 

Articles de 2022