COFIB

Concurs de dibuix i còmic sobre fotoprotecció 2022

CAMPANYA DE FOTOPROTECCIÓ SOLAR 2022 -CÒMIC I CONCURS DE DIBUIX-

En el marc de la campanya de fotoprotecció solar que cada any organitzam conjuntament el COFIB i l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Illes Balears, enguany reprenem el concurs de dibuix infantil que començàrem el 2019 i que el dos darrers anys hem hagut de suspendre degut a la pandèmia per SARS-CoV-2. L’objectiu de la campanya és que els més joves siguin conscients de la importància de protegir-se del sol de forma pràctica i divertida. L’acció consisteix en un còmic pintable que repartirem entre totes les oficines de farmàcia i que també servirà com a document per participar en un concurs de dibuix amb interessants premis per als més petits i les seves famílies.

Per aquest motiu cada farmàcia rebrà 55 exemplars impresos de la plantilla oficial del concurs. Aquesta plantilla consisteix en un foli retallable amb una part de còmic per pintar amb consells de fotoprotecció perquè els nens aprenguin de forma lúdica a protegir-se del sol. L’altra pàgina del còmic conté l’espai on realitzar el dibuix, que s’haurà de lliurar a la farmàcia abans del 15 de maig. Per tal de que la participació en el concurs sigui vàlida, és imprescindible que el farmacèutic segelli i dati el dibuix a l'espai destinat a aquest efecte.

Un cop finalitzat el termini de recepció de dibuixos, la farmàcia els remetrà al COFIB en un sobre tancat retolat com "Concurs de dibuix 2022". Els dibuixos s'han de remetre al COFIB a través del vostre majorista un cop finalitzat el termini de participació del concurs.

S’han establert tres categories per participar al concurs de dibuix, de 5 a 6 anys, de 7 a 8 anys i de 9 a 10 anys. Es premiarà els autors dels tres millors dibuixos en cadascuna de les categories. El primer premi consistirà en un viatge a Port Aventura per a dues persones. Podeu veure la resta de premis i condicions a les bases del concurs, que també es publiquen al web col·legial.

Les farmàcies que ho requereixin podran sol·licitar més exemplars a través del correu cofib@cofib.es.

Plantilla còmic i concurs de dibuix fotoprotecció 2022. Inclou les bases del concurs

 

Articles de 2022