COFIB

Gran participació en la II Milla de la mobilitat i la salut

 

 

 

 

 

 

II MILLA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I LA SALUT

 

Un any més el Col·legi de Farmacèutics va col·laborar per a aconseguir no només una millora en la mobilitat sostenible a la nostra comunitat, sinó també aconseguir un benefici de la pròpia salut . Per aquest motiu el COFIB va gestionar una carpa situada al final del trajecte i al costat de l'àrea d'oci, en la qual sota supervisió farmacèutica es realitzaren proves per a conèixer i informar al ciutadà sobre el seu estat de salut. En aquest espai, farmacèutics voluntaris realitzaren diferents proves de salut entre els participants en la milla. Es tracta de proves senzilles sobre les següents àrees de salut:

 

  • Dieta i salut. Importància de la nutrició en el manteniment de la salut.
  • Risc cardiovascular. Mesura de tensió arterial i explicació de la importància del control de la mateixa.
  • Tabaquisme. Mesura del CO2 espirat, mitjançant un cooxímetre portàtil, explicant els riscs del tabaquisme i els avantatges de la deshabituació tabàquica.
  • Salut de la pell. Mesura del grau d'hidratació de la pell. Importància de la cura de la pell, com a protecció del nostre cos. Envelliment.
  • Fotoprotecció. Determinació de fototipus i recomanació del fotoprotector ideal.
  • Esport i salut. Assessorament sobre els avantatges que aporta l'esport per a la salut, i com realitzar l'esport en bones condicions.

Díptic milla 2010

Galeria de fotos

 


 

Articles de 2010