COFIB

Antoni Real, reelegit president del COFIB

Palma, 29 de juny de 2021. Ahir dilluns 28 de juny es van celebrar les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) resultant guanyadora la candidatura encapçalada per Antoni Real Ramis per 494 vots davant els 177 obtinguts per la candidatura presentada per Aina Salom Barceló. El percentatge de participació ha estat del 47%.

La candidatura d’Antoni Real està formada per Guillem Torres com a vicepresident, Mª Antònia Febrer com a secretària, Ramon Colom com a tresorer i per Pedro R. Martorell i Joan Vicens com a vocals 1ª i 2ª respectivament.

D’igual manera es van celebrar també les eleccions a la vocalia de farmacèutics adjunts, substituts i regents, resultant guanyador Josep Miquel Miró per 89 vots davant els 82 vots recollits per José Miguel Conesa.

Antoni Real ha mostrat el seu agraïment a tots els col·legiats que han participat, així com a la candidatura rival “per un procés electoral exemplar i a l’altura d’una institució amb 121 anys d’història. Seguirem treballant en favor de la nostra professió i de la salut de tots els ciutadans de les nostres illes”.

Antoni Real Ramis (Lloseta, 1958) és llicenciat en farmàcia per la Universitat de Barcelona (1985) i diplomat en sanitat. Entrà al Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears com a vocal d’ortopèdia al 1994, càrrec que exercí fins a l’any 2000. Aquest any accedí a la Presidència del COFIB, càrrec que ha exercit ininterrompudament fins llavors i que acaba de revalidar en les presents eleccions col·legials.

Antoni Real és també vocal autonòmic del “Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics d’Espanya” i titular d’oficina de farmàcia des del 1986 a Alaró.

ENLLAÇ A L'ACTA ELECTORAL